Geeks With Blogs

News Clicky Web Analytics

web stats View David Caddick (davidcaddick@gmail.com)'s profile on LinkedIn

Search this Site!

Locations of visitors to this page
View My Stats eXTReMe Tracker
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights. The opinions expressed within are my own and should not be attributed to any other Individual, Company or the one I work for. I just happen to be a classic techie who is passionate about getting things to work as they should do (and are sometimes advertised and marketed as being able to?) and when I can I drop notes here to help others falling in to the same traps that I have fallen in to. If this has helped then please pass it on - if you feel that I have commented in error or disagree then please feel free to discuss with me either publically or privately? Cheers, Dave
Thin Clients, VDI and Linux integration from the front lines.... Raw and sometimes unedited notes based on my experiences with VMware, Thin Clients, Linux etc.
Just in case anyone else is searching for "PrimaryInterfaceIP"....??

I had 2 x 2003 Servers running WLBS, WI4, CSG3 and RSA 6.0 Local Client and it still kept failing with "Multihomed host detected" ; "Primary IP assumed is x.x.x.x" appearing in the Event Log. we had tried setting both IP's on the Node in the RSA Console, but still no joy.
 
So I found a Support note from RSA that referenced "PrimaryInterfaceIP" but didn't dish out the details, but that was OK because this led me to a MS Article - Sdtest cannot authenticate with the RSA ACE/Server

And yes this did work by setting the PrimaryInterfaceIP

Hope this helps someone else?
Posted on Tuesday, January 17, 2006 7:52 PM Citrix , IT Management , Microsoft Tips , Security | Back to top


Comments on this post: Setting up RSA with a pair of WI & CSG using WLBS? RSA client complaining about multihomed?

No comments posted yet.
Your comment:
 (will show your gravatar)


Copyright © Dave Caddick | Powered by: GeeksWithBlogs.net